Even voorstellen, ik ben Roxanne Clementia, 35 jaar en woonachtig in Den Haag.

Al geruime tijd ben ik bezig geweest om mij zelf te ontwikkelen op allerlei gebieden. Deze ervaring wil ik met veel enthousiasme en passie gaan uitdragen vanuit wie ik ben.

Mijn carrière in de modellenwereld en het coachen van mensen individueel, heeft ervoor gezorgd dat ik deze verbindende kwaliteit mag gaan uitdragen.

Bewegen, jezelf neerzetten, jouw vrouw zijn laten zien vanuit kracht en liefde en dit koppelen aan de beweging in de wereld. Letterlijk en figuurlijk!

Naast mijn eigen bureau ben ik zelf nog actief in de modellenwereld. Het uitdragen van wie ik ben en daarin een rol of een gezicht van te mogen vertegenwoordigen geeft mij nog steeds heel erg veel voldoening. De sierlijke beweging naar buiten is tevens een prachtige stap naar binnen, waarmee je steeds meer in je eigenheid stapt.